Ingredients (per a 4 persones):
- 1/2 conill
- 1/2 pollastre
- 2 albergínies blanques, ben tendres
- 8/10 alls amb pell
- 1 tomàquet gros i ben madur
- 1 copa de vi de missa
- un polsim de fines herbes
- sal, oli, pebre i sucre
Elaboració:
Primer que res agafem el tall i el salpebrem, després hi empolvorem les herbes. Posem els alls a la cassola amb un bon raig d´oli i fins que aquest s´hagi impregnat bé dels alls.
Seguidament posem a rostir el conill i el pollastre, ho anem tombant fins que agafi un color ben rosset; agafem el tomàquet i el ratllem damunt del tall, afegint-hi un polsim de sucre, donem dos o tres tombs i ja hi podem tirar la copa de vi, deixem anar tots els sucres i posem el foc ben suau, afegint-hi una mica d´aigua perquè s´acabi d´enrossir.
Mentrestant, posem a una paella amb un bon raig d´oli, l´albergínia que, prèviament hem tallat a daus ben grossos i salat a una escorredora perquè deixi anat tota l´aigua; li donem un parell de tombs i la posem a la cassola junt amb el tall i si convé, hi afegim una miqueta més d´aigua i deixem fer "xup-xup" uns 10 minuts. Feina feta, a gaudir-ho!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada