Ingredients (per a 4 persones):
- 400 gr de tallarines
- 1 albergínia petita
- 8-10 xampinyons
- 1 llauna de verat
- 2-3 grans d´all
- 2 tomàquets de penjar
- 1 bitxo molt petit
- sal, oli i pebre negre
Elaboració:
Agafem els alls i els tallem ben petits; els posem a una paella amb un bon raig d´oli, els daurem una miqueta i hi tirem també el bitxo, donem una remenada i ja li tirem l´albergínia, doncs costa més de coure que els xampinyons que, prèviament, haurem fet a daus petits i ben salada, l´hem posat a una escorredora.
Quan l´albergínia hagi agafat color ja li podrem tirar els xampinyons, tallats a lamines. Un cop integrats hi ratllem els tomàquets de penjar, rectifiquem de sal i pebre i reservem.
Anem a bullir la pasta, posant-la a una olla ben grossa i respectant el temps de cocció que, normalment, va de 8 a 10 minuts, com a molt.
Afegirem la pasta a la paella que hem reservat abans , integrem bé i ja només en caldrà posar-hi el verat, esmicolat a trossos, tornem a remenar, tirant-hi una mica de l´aigua de la cocció de la pasta, ens quedarà més lligat.
Ja només ens queda emplatar: posarem al mig del plat la pasta, damunt un tros sencer de verat i n´esmicolarem un altre pel damunt; també uns xampinyons sencers i una mica de julivert, BON PROFIT!!
Aquests la faré !! Serà bona com totes
ResponEliminaGràcies natalia
Elimina