- 5 o 6 albergínies, que siguin llargues i primes
- 1 rull de formatge de cabra sense pell
- 1 potet de melmelada de fruits del bosc, o el gust que més us agradi
- sal, oli i una mica de pebre
Primer que res agafarem les albergínies, les rentem i eixuguem i les tallem en llesques ben finetes, les salpebrem i les posem a una escorredora, que deixin anar tota l´aigua.
Passada una estoneta, agafem les llesques de l´albergínia i les eixuguem amb paper absorbent, les fregim a una paella amb l´oli ben calent i les tornem a posat a un plat amb paper de cuina.
Quan ja s´hagin refredat, agafarem dos tires d´albergínia, les col·loquem en forma de creu, després agafem una culleradeta de formatge i damunt unes gotes de la melmelada que vosaltres escollireu; amb l´ajut d´un escuradents, ajuntem les quatre puntes i li clavem l´escuradents. guardem a una safata de forn i abans de servir, escalfem una miqueta, BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada