Ingredients (per a 4 persones):
- 500-600 gr de favetes (si poden ser fresques, millor)
- 4 talls de xoriço ibèric
- 8 talls de cansalada ibèrica
- 1 cullerada sopera de sobrassada
- un polsim de pebre negre
- un polsim de sal
Elaboració:
Posarem a una olla força aigua fins que arribi a bullir; hi tirem les favetes amb un polsim de sal (si són congelades caldran de 15 a 20 minuts, si són fresques, amb 10 minuts estaran, crec jo).
Mentrestant tallarem les rodanxes de xoriço a daus d´un centímetre, més o menys; el mateix farem amb la cansalada, guardant-n´hi 4 talls per a fer el cruixent.
posarem a una paella sense cap mena de greix, doncs amb el dels ibèrics ja n´hi haurà prou, hi donem quatre tombs i ho traiem, posant-hi de seguida els talls de cansalada per a fer-hi el cruixent. Retirem i tornem a posar dins la paella les favetes ben escorregudes, els daus d´ibèrics i és ara, quan hi afegirem una bona cullerada de sobrassada, (si pot ser ibèrica, també, millor), remenem una miqueta per a integrar bé la sobrassada i ja només ens cal servir al plat i posar-hi al damunt el cruixent....A DISFRUTAR!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada