dijous, 3 de febrer del 2022

Biscuit de poma i anís amb xips de nous i xocolata



 Ingredients:  

  • 3 ous grans
  • 150 gr de sucre
  • 200 gr de farina
  • 2 tasses de mida cafè d´oli
  • 1 tassa de mida cafè d´anís
  • 1 cullerada sopera d´extracte de vainilla
  • 2 pomes mitjanes (a mi m´agrada molt la varietat Golden), tallades a daus petits
  • 1 grapat de xips de xocolata
  • 1 grapat 
  • 1 sobre de llevat
  • 1 pessic de sal

Elaboració:

Posem al bol de la batedora els ous amb el sucre i batem durant una bona estona, uns 4-5 minuts, aproximadament, fins que la barreja estigui ben escumada. Hi tirem l´oli, l´anís i tornem a batre una miqueta més,  hi afegim la vainilla i ja només ens queda d´afegir-hi la farina, el llevat i la sal.

Posarem a un motlle folrat de paper de forn o bé amb una mica de mantega i farina, amb el forn preescalfat a 180ºC, hi tirarem les xips de xocolata i nous, una mica de sucre i cap al forn, durant uns 45-50 minuts, sempre depenent del forn. Apa doncs, que vagi de gust!!



2 comentaris: