Ingredients:
- 3 ous grans
- 150 gr de sucre
- 200 gr de farina
- 2 tasses de mida cafè d´oli
- 1 tassa de mida cafè d´anís
- 1 cullerada sopera d´extracte de vainilla
- 2 pomes mitjanes (a mi m´agrada molt la varietat Golden), tallades a daus petits
- 1 grapat de xips de xocolata
- 1 grapat
- 1 sobre de llevat
- 1 pessic de sal
Elaboració:
Posem al bol de la batedora els ous amb el sucre i batem durant una bona estona, uns 4-5 minuts, aproximadament, fins que la barreja estigui ben escumada. Hi tirem l´oli, l´anís i tornem a batre una miqueta més, hi afegim la vainilla i ja només ens queda d´afegir-hi la farina, el llevat i la sal.
Posarem a un motlle folrat de paper de forn o bé amb una mica de mantega i farina, amb el forn preescalfat a 180ºC, hi tirarem les xips de xocolata i nous, una mica de sucre i cap al forn, durant uns 45-50 minuts, sempre depenent del forn. Apa doncs, que vagi de gust!!
Això ha d'estar d'escàndol!!
ResponElimina.....i tant que si Carme, a veure quan podem probar-lo plegades!!
ResponElimina