divendres, 7 de gener del 2022

Braç de pasta de full amb samfaina i tonyina

 Ingredients:

  • 1 base de pasta de full
  • 1 pot se samfaina
  • un parell de llaunes de tonyina amb oli d´oliva
  • formatge ratllat
  • oli
  • escames de sal
Elaboració:

Primer que res, li traurem l´oli sobrant a la tonyina, posant-ho a escórrer una mica.
Agafem la planxa de full, l´estirem ben fineta i la punxem una mica perquè no volem que ens puji molt, doncs el farcit de dins té de quedar ben compacte. Hi afegirem la samfaina, també prèviament escorreguda una miqueta, la tonyina ben esmicolada i enrotllarem, mirant de que l´acabament ens quedi sota.
Posarem a una safata de forn, el pintarem amb una miqueta d´oli i enfornarem a 180º-190º, durant uns 20-25 minuts, amb el forn prèviament escalfat. Cap als 18-20 minuts hi afegirem el formatge ratllat (poseu-li el que més us agradi, però que gratini bé), tornem a enfornar fins que estigui ben daurat; ja el podem traure, només ens faltarà tirar-hi per damunt les escames de sal, A DISFRUTAR!!!




2 comentaris: