Ingredients (per a 4 persones):
- 2 llesques de pa especiat ben maques (el que he fet servir jo és amb tomàquet sec, olives i orenga)
- 2 llaunes de tonyina amb oli d´oliva
- mozzarella ratllada
- 2-3 tomàquets secs en oli d´oliva
- uns brots d´enciam
Elaboració:
Tallem les llesques amb la forma que més ens agradi, jo les he tallat rodones, amb l´ajut d´un cèrcol metàl·lic, esmicolem bé la tonyina i la posem per sobre, després li afegim la mozzarella i portem al forn a gratinar, només una miqueta, doncs massa torrat no s´apreciarien massa els sabors.
Passats uns 10-12 minuts, traurem les torrades del forn, agafem els tomàquets i els tallem a làmines i amb una broqueta de fusta els punxem junt amb els brots a la torradeta, DELICIÓS!!, animeu-vos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada