Ingredients (per a 4 persones):
- 4-5 filets de lluç (dependrà de si són grossos o petits)
- 4 gambes llagostineres
- 3-4 alls
- un grapat d´espàrrecs de marge
- 1/2 litre de brou de peix o bé una pastilleta de concentrat
- sal, oli, pebre negre, pebre roig i farina
Elaboració:
Tallem els filets a trossos i els salpebrem; tot seguit, salpebrem també les gambes i les passem una mica per la paella, junt amb els filets. Ho traurem.
Amb l´oli restant de les gambes hi fregirem els alls, laminats; quan siguin daurats, hi tirem una cullerada de farina, la integrem bé i tot seguit hi tirem el pebre roig, remenem una altra vegada i ja hi podem tirar el brou o bé, el concentrat. rectifiquem de sal i pebre i deixem que arrenqui el bull.
Hi afegirem els espàrrecs, guardant-n´hi uns quants per a acabar el plat, també hi tirarem el peix i reduirem la salsa fins que quedi una mica espessa, doncs la tindrem de passar per la batedora. Traurem el peix amb compte, doncs queda molt tobet i passarem tota la salsa per la batedora.
Ja només ens queda emplatar, la veritat és que queda amb un gust molt suau i en poca estona està fet, animeu-vos, us agradarà!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada