Ingredients (per a 20 pop cakes):
- 250 gr de pessic de xocolata (la recepta del pessic publicada el dia 10 de gener)
- 70 gr de formatge crema
- 40 gr de sucre glass
- xocolata blanca
- xocolata negra
- "toppings" variats
- 20 bastonets
Elaboració:
Per a fer els "pop cakes" he aprofitat els retalls de pessic de xocolata que em va quedar de fer uns pastissos en forma de cor; he esmicolat bé els trossos fins que queda una arena i li he afegit la crema de formatge i el sucre glass, tot ben barrejat. A l´hora de fer les boletes, les he pesat, m´agrada que quedin totes iguals, les he fet d´uns 15 gr cadascuna.
Un cop les tenim totes fetes, agafem una mica de xocolata i la desfem al microones; mullarem una miqueta el bastonet amb la xocolata i el clavem al mig de la boleta; deixem refredar la xocolata i ja podem guarnir les boletes dels "toppings" que més ens agradin. La veritat és que he xalat molt, són senzills i queden molt bonics, ÀNIMS!!
Boníssim!!
ResponElimina