diumenge, 13 de febrer del 2022

"Milfulls" de fricandó i albergínia amb punxegudes

 Ingredients (per a 4 persones):

  • 12 talls de llom (si poden ser de dos colors, millor, quedarà més tendre)
  • 1 albergínia 
  • punxegudes (conegudes més com a "llengua de bou")
  • 1 ceba ben maca
  • 2-3 grans d´all
  • 2 tomàquets petits
  • 1 copeta de mistela
  • sal, pebre negre, pebre vermell, farina i oli

Elaboració:

En aquesta recepta farem el mateix que a la que ja vaig escriure del "FRICANDÓ AMB CEPS"; l´unic que he variat és que li he afegit l´albergínia i he canviat la crema de llet per la mistela i els ceps per les punxegudes.

L´únic que ens caldrà, doncs, és tallar l´albergínia a talls ben prims, la posem  a una escorredora i salem, deixant-la una estoneta per a que deixi anar l´aigua. La passem una mica per una paella i posem sobre un paper de cuina absorbent.

Quan el fricandó estigui enllestit, només ens caldrà muntar el plat: al fons hi posarem una cullerada ben maca de salsa, una llesca d´albergínia, una de llom, una altra d´albergínia i la segona de llom; acabarem omplint el "milfulls" amb les punxegudes que, prèviament, haurem saltejat també a la paella. 

Aquesta vegada hem maridat el fricandó amb una cervesa torrada ben fresca, el resultat, DELICIÓS!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada