Ingredients (per a 4 persones):
- 12 talls de llom (si poden ser de dos colors, millor, quedarà més tendre)
- 1 albergínia
- punxegudes (conegudes més com a "llengua de bou")
- 1 ceba ben maca
- 2-3 grans d´all
- 2 tomàquets petits
- 1 copeta de mistela
- sal, pebre negre, pebre vermell, farina i oli
Elaboració:
En aquesta recepta farem el mateix que a la que ja vaig escriure del "FRICANDÓ AMB CEPS"; l´unic que he variat és que li he afegit l´albergínia i he canviat la crema de llet per la mistela i els ceps per les punxegudes.
L´únic que ens caldrà, doncs, és tallar l´albergínia a talls ben prims, la posem a una escorredora i salem, deixant-la una estoneta per a que deixi anar l´aigua. La passem una mica per una paella i posem sobre un paper de cuina absorbent.
Quan el fricandó estigui enllestit, només ens caldrà muntar el plat: al fons hi posarem una cullerada ben maca de salsa, una llesca d´albergínia, una de llom, una altra d´albergínia i la segona de llom; acabarem omplint el "milfulls" amb les punxegudes que, prèviament, haurem saltejat també a la paella.
Aquesta vegada hem maridat el fricandó amb una cervesa torrada ben fresca, el resultat, DELICIÓS!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada