divendres, 11 de febrer del 2022

Aletes de pollastre amb salsa de soja i kiwi

 Ingredients (per a 4 persones):

  • 12 aletes de pollastre
  • 1 ceba 
  • 2-3 alls
  • 2 kiwis
  • pebre negre
  • pebre vermell
  • gingebre
  • curri
  • 100-125 ml de salsa de soja
  • sal i oli d´oliva
Elaboració:

Primer que res, agafem les aletes i les netegem bé; les posem a un bol que sigui ben ample i és on hi anirem posant tots els ingredients, tallats a daus (la ceba, els alls, el kiwi) i totes les espècies amb la salsa de soja. Remenem bé i hi afegim l´oli d´oliva, l´integrem també i deixarem a macerar una bona estona i si voleu fer-ho d´un dia per l´altre, encara quedaran més gustoses.

Posarem les ales amb tot el suc de la maceració a una cassoleta i cuinarem durant 1/2 hora o 3/4, aproximadament; quan les ales siguin cuites i el kiwi i la seva tous, les traurem i les reservarem. Posarem la salsa al vas de la batedora i triturem, rectificant de sal, si convé.

Tot seguit, passarem les aletes a una planxa per a que prenguin una miqueta més de color i ja només ens queda muntar el plat; posem una bona cullerada de salsa, damunt les aletes i hi tallarem una miqueta de kiwi a daus, QUE US APROFITI!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada