Ingredients (per a 4 persones):
- 400 gr de carbassa
- 200 gr de mongeta tendra
- 1 ceba ben maca
- 1 porro
- 2 patates mitjanes
- 1 pastanaga grossa
- 1 carabassó
- 2 formatgets (o el formatge que us hi agradi)
- 1 all
- 1 llesca de pa
- 1 grapat d´ametlles, tallades a làmines
- sal, oli, pebre negre, curri i gingebre
Elaboració:
Primer que res, rentarem i pelarem totes les verdures i hortalisses, les farem a talls i les posarem a una cassola amb un bon raig d´oli i les enrossirem una miqueta, posant-hi una mica de sal i pebre; quan ja sigui ben ros, hi afegirem l´aigua i, després de quan comenci a bullir, ho deixarem coure durant uns 20-25 minuts o bé, punxant la pastanaga i la mongeta, que són les que costen més de coure.
Amb la crema enllestida passarem a fer l´arena de pa torrat; posarem la llesqueta de pa al forn, fins que estigui ben torradeta on, prèviament, hi haurem passat un all a la safata, així ens donarà un gust més intens. Agafarem les ametlles laminades i posarem a fregir una mica a una paella, salant-les una mica, hi queden molt bones.
Ara ja anirem a passar per la batedora les verdures, hi afegim el formatge, el gingebre i el curri. Si volem que quedi una crema ben fina, passarem després pel colador. Ja ho tenim enllestit; posem la crema a un bol i damunt hi tirem el pa torrat i les làmines d´ametlla, BON PROFIT!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada