dimarts, 29 de març del 2022

Remenat d´ous i espàrrecs amb múrgoles

 Ahir vaig tindre una gran sorpresa: em van portar múrgoles recent collides i la veritat, em fascinen, tan pel seu aroma com per la seva forma tant bonica i com no, pel seu gust intens, però a la vegada delicat i suau. Són uns dels bolets més preuats pels "gourmets" francesos i espanyols.

També tenia uns espàrrecs de marge recent collits, doncs au, som-hi!!

Ingredients (per a 4 persones):

  • 4-5 ous ben grossos
  • un bon menat d´espàrrecs
  • múrgoles
  • sal, oli i pebre

Elaboració:

Primer que res agafem les múrgoles i les netegem bé davall de l´aixeta i posarem a una paella amb una miqueta d´oli i les fregirem. Amb l´oli que ens quedi, també saltejarem els espàrrecs que, prèviament, haurem escaldat, molt poca estona, només per a traure-li la fortor.

Ja només ens caldrà tirar-li els ous, d´un en un, remenem fins que ens quedin al nostre gust de fets i només cal emplatar; posem una bona cullerada de remenat i guarnim tot el voltant amb les múrgoles o les "marucles" que naltros anomenem, doncs au, BON PROFIT!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada