Ingredients ( per a 4 persones):
- 2 taronges ben maques
- 12 llagostins cuits
- 1 pot de favetes "baby" amb oli d´oliva
- 3 cabdells d´enciam
- suc de taronja, 1 cullerada sopera de mel, sal, oli i pebre negre i un rajolí de vinagre blanc
Elaboració:
Rentem bé els cabdells i els tallem a rodanxes, igual que las taronges; reservem.
Traurem els caps dels llagostins i ja els posarem a punt per a emplatar.
Farem la vinagreta: posarem a un bol el suc de taronja, la cullerada de mel, el vinagre, la sal, l´oli i una mica de pebre negre. Només ens caldrà muntar el plat.
Posarem al fons del plat una rodanxa del cabdell, damunt una de taronja, una altra d´enciam, una de taronja i acabarem al el cabdell; posarem al voltant del plat les "favetes", asseurem als llagostins i regarem tot amb la vinagreta, també amb un "toc" de pebre de colors, recent mòlt.
És una recepta molt senzilla i a la vegada molt gustosa, animeu-vos, BON PROFIT!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada