Ingredients (per a 4 persones):
- 2 patates
- 2 pastanagues
- 1 tall de carabassa
- 1/2 moniato
- 150 gr de bajoques
- 1 carabassó ben maco
- 1 ceba tendra
- unes fulles de bleda
- una mica de crema de llet o bé nata líquida
- un tros de formatge
- sal, oli i pebre negre
Elaboració:
Agafarem totes les verdures i les tallarem ben petites, a daus; les posarem a una cassola amb un bon raig d´oli d´oliva i les sofregirem una miqueta, salpebrem i ja podrem tirar-hi l´aigua, deixant que es coguin bé.
Mentrestant, agafarem una pastanaga, un trosset de carabassa, unes quantes bajoques, un tros de moniato i una patata i les tallarem amb una mandolina o bé amb un pelador de verdures i les posarem a hidratar amb aigua ben freda.
Quan les verdures estiguin cuites, traurem, si és necessari, una mica del brou de la cocció i passarem per la batedora, hi posarem una mica de formatge i acabarem d´emulsionar bé la crema. Ho passarem pel colador xinès, doncs queda més fina.
Tot seguit agafarem les verdures hidratades, les passarem per un paper absorbent i anirem fregint a una cassola ambforça oli o a una fregidora.
I ja ho tenim, només ens quedarà emplatar; posem la crema, per sobre hi posarem les verdures cruixents, salpebrem i hi tirarem un rajolí de crema de llet o nata, si ens hi agrada, és clar, BON PROFIT!!
Felicitats Rosa, els teus plats són espectaculars, ara ja no tinc excusa per posar-me a cuinar, amb aquesta manera que tens d'explicar-ho dona gust.
ResponElimina