Ingredients (per a 4 persones):
- 400 gr de fesols cuits
- 250 gr de punxegudes (llengua de bou)
- 200 gr de gambetes
- 2 alls (1 més per a fer la maionesa)
- 1 ou
- 1 menat de julivert
- 1 rajolí de vinagre blanc
- sal, oli i pebre negre
Elaboració:
Si els fesols els tenim ja cuits, avançarem molt en l´elaboració de la recepta, doncs és el que costa més de coure.
Posarem els dos alls laminats a una paella amb força oli i els farem ben daurats; tot seguit hi posarem les gambetes, salpebrarem i donarem uns quants tombs, les traurem i hi afegim les punxegudes, també salpebrarem i deixarem coure una estona, uns 15-20 minuts, aproximadament.
Anem a fer la maionesa: posem al vas de la batedora l´ou, l´all, el vinagre, la sal, una mica de pebre negre, el julivert i un bon raig d´oli, emulsionem tot i ja la tenim. Ja només ens caldrà muntar el plat; posem a la base els fesols, damunt les punxegudes i les gambetes, regarem amb l´oli restant de la cocció i per acabar, hi posem la maionesa de julivert,. Tot "a punt" per a gaudir-lo, ÀNIMS!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada