dimecres, 30 de març del 2022

Espaguetis amb crema de formatge blau i nous

 Ingredients (per a 4 persones):

  • 300 gr d´espaguetis
  • 150 gr de formatge blau (el que més us hi agradi)
  • 10-12 nous
  • 200 ml de nata
  • sal, oli i pebre negre

Elaboració:

Posarem força aigua a bullir per a tirar-hi la pasta; mentrestant, començarem amb la crema de formatge. Tirem la nata a un cassó i quan comenci a bullir, retirarem del foc i hi esmicolem el formatge, guardant-n´hi uns dauets per a l´emplatat. També trencarem les nous i en guardarem uns trossets per al final.

Posarem les nous a una paella amb una miqueta d´oli, les daurem i reservem. Quan la pasta estigui feta la integrarem a la crema, no cal escórrer-la bé, hi tirarem també una mica del brou de la cocció, amb una mica d´oli, donem un parell de remenades i ja podem emplatar: posem la pasta ben cargolada al mig i pel damunt hi posem dauets de formatge i uns quants trossos de nous. Acabem el plat empolvorant amb una mica de pebre recent molt, BON PROFIT!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada