dimecres, 23 de febrer del 2011

Coc ràpit del iogurt

Aquest coc va especialment dedicat a la Mercé Sas que sé que li encanta i el farà tantes vegades com sigui necessari, venga doncs i, sobre tot, gràcies per afiliar-te a aquest petit rebost que desitjo que ens poguem reunir durant molt de temps.

    Ingredients:

  • 4 ous
  • 1 iogurt bio natural
  • 1 got d´oli  (el mateix que el del iogurt)
  • 2 de sucre
  • 3 de farina
  • 1 sobret de llevat
  • 1/2 llimona ratllada (és opcional) 
    Elaboració:


 En un bol, separem els rovells de les clares, que les pujarem a "punt de neu", hi posarem el iogurt amb els rovells, ho remenarem una miqueta i tot seguit li tirarem el got d´oli (d´oliva si por ser), tot seguit els dos de sucre i finalment els de farina, que haurem barrejat prèviament amb el llevat; tot això ben remenat i li tirarem les clares i la llimona ratllada, ho remenem amb molta cura i ho posarem amb una safata per anar al forn, ah!!!, una cosa us vull dir: mentre pastem el coc, ja podem obrir el forn i que es vagi calentant, el baixarem a uns 180-190 graus i el courem durant uns 40-45 minutets, això també depèn una mica del forn de cadascú. Bé, doncs, només em resta animar-vos a fer-lo i a remulla´l amb un bon vi dolç o bé ranci, que vagi de gust!!!

2 comentaris:

  1. Rosa, espero que aquest blog tingui molt d'èxit, Jo et seguiré i de ben segur que aprendré a fer aquests plats tan especials que saps fer.
    I sobre tot treure idees d'aquestes tan bones que tens tant de cuina com de decoració.
    Ah, si hi poses una foto del plat ja serà genial!
    Petons i sort!!!

    ResponElimina
  2. Felicitats Rosa, i ha tens un nou seguidor espero treu ren mol profit del teu bloc et seguire les teves receptes,com diu la Pinyeres seria fabulós veure les fotos dels teus plats, encara que no es lo mes important d'aquesta manera cadascú que faci servi la seva imaginació per muntar els plats. Endavant i sort.........

    ResponElimina