Ingredients:
- Enciams variats com l´escarola, el lollo rosso, la maravilla, fulla de roure, bé això, és opcional
- Formatge fresc a daus, un tipus "burgos" estaria bé, un "feta" si us agrada més gustós...
- Unes tomates "cherry"
- Suc de taronja, una cullerada de postres de mel, vinagre balsàmic, oli, sal i pebre
- Per acompanyar podem posar-hi unes quantes nous, fetes a trossos
E.laboració:
Començarem a preparar la vinagreta així agafa més gustet; en un vol hi tirem una part d´oli i mitja de vinagre, el suc de la taronja, la mel, sal i pebre i ho remenem tot amb una bona energia que la salsa ens quedi com una mica escumosa. Tot seguit, disposarem els enciams variats al plat, els daus de formatge, les tomates i ho regarem tot amb la salseta, ah!!, també si us agrada, hi queda molt bo uns encenalls de codonyat, si pot ser fet de casa, millor i finalment, hi espolsarem les nous per damunt.
Un blanc jove per acompanyar-ho crec que estarà força bé, ànims!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada