Ingredients:
- 1 kg de xipirons
- 1 pot de fabetes "baby"
- 3 cebes mitjanes
- 2 o 3 gand d´all
- 1 gotet de vi blanc
- oli, sal i pebre
Tallem la ceba en juliana, ben fineta juntament amb els alls i en una cassola ho posem tot a daurar; a la meitat de la cocció s´hi tiren els xipironets i ho rectifiquem de sal i pebre; passats 5 minutets, hi afeguim el vi blanc deixant que s´ofegui una miqueta el vi i, mentrestant, rectifiquem les fabetes i les bullim uns 10 minuts més, tot seguit les escorrem i les afeguim dins la cassola, deixant que faci un "xup-xup" durant uns 10 minuts més. I com a cada recepta, us invito a compartir-ho amb un vinet blanc o bé un "lambrusco" que també pot ésser interessant, BON PROFIT!!!
Quin dia ho tastem tot això?
ResponEliminaMolt bones!!!! Quin platillo ens preparas el pròxim dia?
ResponElimina