diumenge, 13 de febrer del 2011

El Rebost de la Rosa

Avui començo el meu bloc que espero que sigui de bon grat una eina útil per als meus seguidors i, sobre tot, per als meus companys del curs d´informàtica, que em varen animar a fer alguna coseta i especialment a l´Enric, que alguns consells que doni, li resultin útils i s´animi a fer algun "platillo" dels que us ensenyaré.
I com és diumenge us proposo aquesta recepta que és molt fàcil de fer i a la vegada pots quedar molt bé amb els teus convidats.
Ingredients:
  • Petxuga de pollastre filetejada
  • Prunes sense pinyol
  • Verduretes de temporada ( pebrot vermell, carabassó, ceba dolça de Figueres i uns allets)
  • Poma o bé pera, la fruita que més us agradi
  • Oli, sal i un mica de pebre

El.laboració:
 
       En una paella saltejem les verduretes una mica fins que prenguin un color dauradet i les reservem; per altra banda agafem les petxugues les salem i els hi posem una mica de pebre, si agrada, és clar i les enrotllem posant-hi les prunes dins.
Agafem una font que pugui anar el forn i li posarem paper de plata damunt el llit de les verdures i seguidament la fruita que hem escollit talladeta a làmines. Finalment i posem els rotllets del pollastre damunt i ho tanquem bé que quedi ben segelllat amb el paper de plata, finalment ho posarem al forn a 180-200 cº de 20 a 25 minutets.
       Ho treurem del forn i veurem que està inflat com un globus, això vol dir que ja està ben cuitet, ho emplatem i servim de seguida.
       La meva sugerència per a maridar aquest plat és un bon vi rosat que lligui amb el sabor dolçet de la friuta que hàguim triat per a cuinar. Només desitjar-vos un BON PROFIT
      
      
 

       

 


      
 

1 comentari: