I com és diumenge us proposo aquesta recepta que és molt fàcil de fer i a la vegada pots quedar molt bé amb els teus convidats.
Ingredients:
- Petxuga de pollastre filetejada
- Prunes sense pinyol
- Verduretes de temporada ( pebrot vermell, carabassó, ceba dolça de Figueres i uns allets)
- Poma o bé pera, la fruita que més us agradi
- Oli, sal i un mica de pebre
El.laboració:
En una paella saltejem les verduretes una mica fins que prenguin un color dauradet i les reservem; per altra banda agafem les petxugues les salem i els hi posem una mica de pebre, si agrada, és clar i les enrotllem posant-hi les prunes dins.
Agafem una font que pugui anar el forn i li posarem paper de plata damunt el llit de les verdures i seguidament la fruita que hem escollit talladeta a làmines. Finalment i posem els rotllets del pollastre damunt i ho tanquem bé que quedi ben segelllat amb el paper de plata, finalment ho posarem al forn a 180-200 cº de 20 a 25 minutets.
Ho treurem del forn i veurem que està inflat com un globus, això vol dir que ja està ben cuitet, ho emplatem i servim de seguida.
La meva sugerència per a maridar aquest plat és un bon vi rosat que lligui amb el sabor dolçet de la friuta que hàguim triat per a cuinar. Només desitjar-vos un BON PROFIT
On és la foto?....
ResponElimina