Això també, és clar, acompanyant-la d´un bon pam de llonganissa, carn i una bona carxofa, tot fet a la brasa.
Per als més "sibarites", ho podem arrodonir amb un "pitet", una taronja i una cassoleta de crema.
Ingredients(per a 6 persones):
- 4 tomàquets ben madurs escalivats
- 2 alls escalivats
- 1 o 2 alls crus, això ja va a gust
- 20 ametlles torrades
- 20 avellanes torrades
- un bon raig d´oli
- un rajolí de vinagre
- una nyora (en treiem la polpa que haurem posat a remullar)
- sal, pebre negre i pebre vermell dolç
Pelem els tomàquets i els alls escalivats i els posem al vas de la batedora, hi afegim l´all cru laminat, les ametlles i avellanes, l´oli, el vinagre, la nyora, sal i els dos pebres, ho triturem tot ben finet i ho tastem, afegint-hi alguna coseta, si s´escau.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada