Ingredients:.
- 1 lluç de palangre, si pot ser, de 1kg a 1 i 1/2
- 1/2 litre de brou de peix, fet amb el cap del lluç, cintes, raps petitets, 1 ceba, una tomata, una fulla de llorer, sal i un rajolí d´oli
- 1 menat ben bonic de julivert
- 1 grapat de cloïsses
Elaboració:
Per començar, agafarem el lluç i li posarem sal i pebre, ho posarem a una safata escorredora; després posarem tot el peix per a fer el brou en una olleta i quan l´aigua comenci a bullir tirarem tot el peix; no ho deixarem bullir pas massa, potser uns 10 minuts.
En una cassola hi fregirem 3 o 4 allets i tot seguit hi passarem les rodanxes de lluç enfarinades una mica però només "volta i volta"; ho treurem del foc i tot seguit hi tirarem el brou, deixant que faci una mica de "xup-xup"
tot seguit ho posem al braç de la batedora amb el manat de julivert; un cop ben passat tornarem a posar el lluç a la cassola i el brou, deixant uns 10 minuts i finalment i posarem les cloïsses a obrir.
Venga, a disfrutar d´aquest platet que avui jo l´he fet i l´he maridat amb un Blanc Pescador ben gelat, ÀNIMS!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada