Ingredients:
- Uns lloms de bacallà dessalat
- Una cullerada de farina, una mica de llet, sal, oli, nou moscada i una bona cullerada de sobrassa
- Un grapadet de formatge ratllat ( emmental, gruyére, el que més agradi )
El.laboració:
En una paella, passem els lloms una mica enfarinats peró no els fregim molt quedarien massa eixuts; tot seguit, agafarem un cassó i anirem fent la beixamel, hi posarem un rajolinet d´oli, si pot ser d´oliva, és clar, la cullerada de farina i la sal, després hi afegirem la llet i la nou moscada ( a mi, particularment, m´agrada força el sabor que li dóna a la beixamel i quan estigui tot ben lligat amb les "varilles" hi posarem la sobrassada.
Agafarem una safata per anar al forn hi disposarem el bacallà i damunt el naparem (cubrirem tot ) amb la beixamel i espolsarem amb el formatge; amb uns 10-15 minuts VOILÀ ja tindreu el bacallà, res més que us vagi molt de gust i ho podem acompanyar amb un blanc d´agulla o una copa de cava ben fresqueta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada