- 1 cuixa de corder desossada
- 6-7 talls de cansalada fumada
- pebrot vermell escalivat
- 16-20 prunes, amb o sense pinyol (per al farcit i acompanyament)
- 2 cebes
- 2 porros
- 2 pastanagues
- 3-4 alls
- 1 got de vi ranci (de 250ml)
- 1/2 got de vi dolç
- sal, oli i pebre
Elaboració:
Agafem la cuixa i la salpebrem, hi posem la cansalada, el pebrot i les panses, ho encaragolem bé i lliguem amb fil; la posem a la cassola amb tota la bressa, ho rostirem tot junt durant uns 40-45 minuts. Passat aquest temps, ho posem tot en una safata de forn i regarem amb els vins i de tant en tant anirem punxant perquè els sucs vagin sortint de la cuixa.
Passada una bona estona, passarem tota la bressa per la batedora i seguidament pel xinès i quan la cuixa estigui ben freda, la tallarem a talls, no massa finets per això, damunt hi tirarem la salsa i ho acompanyarem amb unes prunes, també amb uns bolets de temporada, el que us vingui més de gust. BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada