dilluns, 11 de juny del 2012

Amanida d´enciam amb flocs integrals,formatge,codonyat i vinagreta de mòdena

Ingredients (per a 4 persones):
  • 1 enciam (si volem fer una barreja, també quedarà més divertit)
  • 4 talls gruixuts de formatge (de cabra, manxec, com vulgueu)
  • un grapat de flocs integrals
  • 4 talls de codonyat
  • sal, oli, pebre i vinagre de Mòdena
Elaboració:

   Rentem bé l´enciam i el posem a una escorredora; mentrestant, agafem els flocs i en una paella amb una mica d´oli, els fregirem una mica i tot seguit hi afegim els daus de formatge, remenant-ho tot fins que es quedi tot junt, reservem. També agafarem els talls de codonyat i farem daus petits i finalment preparem la vinagreta amb l´oli, el vinagre, la sal i el pebre. Muntarem el plat, posant al centre l´enciam al damunt els flocs fregits amb el formatge, també el codonyat i finalment hi tirarem la vinagreta pel damunt; aquest sí que és senzill de plat, però no us podeu ni imaginar el gustós que queda, prove-ho!!!

1 comentari: