dijous, 1 de novembre del 2012

Panellets "Cal Fusté"

Avui dia 1, festivitat de Tot Sants, quasi bé que podríem dir-ne també festa de la castanyada i dels panellets, sí que la revetlla ha passat, però com que hi han 3 dies més de festa, aprofito per enviar-vos aquesta recepta i animar-vos a provar de fer-los.

Ingredients:
  • 1 kg d´ametlla molta
  • 800 grams de sucre
  • 300 grams de patata
  • 1 ou sencer batut
  • una mica de ratlladura de llimona o essència
  • unes cireres verdes i vermelles
  • uns pinyons
  • trossets de codonyat
Elaboració:

Primer que res, bullirem la patata amb una mica d´aigua i quan estigui l´aixafarem ben fineta i tot seguit li afegirem el sucre, després l´ametlla, ho barregem tot i finalment hi tirem l´ou i la llimona, Després ja és cosa de cadascú de fer les boletes i posar-hi en unes cirera vermella, verda, un tros de codonyat, de pinyons, que son els més bons, oi?; au vinga, si no sabíeu que fer aquest vespre, ja us he trobat una mica de feina, de bon fer, ehhhh!!!

1 comentari:

  1. Aquest any no n'he pogut pas fer,pero l'any que ve m'hi animare segur.Gracies per la recepta ...per cert que els de la foto....segur que ja son historia ;)

    ResponElimina