Ingredients:
- 1 kg d´ametlla molta
- 800 grams de sucre
- 300 grams de patata
- 1 ou sencer batut
- una mica de ratlladura de llimona o essència
- unes cireres verdes i vermelles
- uns pinyons
- trossets de codonyat
Primer que res, bullirem la patata amb una mica d´aigua i quan estigui l´aixafarem ben fineta i tot seguit li afegirem el sucre, després l´ametlla, ho barregem tot i finalment hi tirem l´ou i la llimona, Després ja és cosa de cadascú de fer les boletes i posar-hi en unes cirera vermella, verda, un tros de codonyat, de pinyons, que son els més bons, oi?; au vinga, si no sabíeu que fer aquest vespre, ja us he trobat una mica de feina, de bon fer, ehhhh!!!
Aquest any no n'he pogut pas fer,pero l'any que ve m'hi animare segur.Gracies per la recepta ...per cert que els de la foto....segur que ja son historia ;)
ResponElimina