dilluns, 12 de novembre del 2012

Timbal de patata trinxada amb "nero di sepia" i cruixent de pernil salat

Ingredients (per a 4 persones):
  • 4 patates ben maques
  • 6 talls de cansalada fumada o normal. com més us agradi
  • una mica de ceba
  • 4 talls de pernil salat, ben primet
  • la pasta "nero di sèpia", en "tallarines" o el més us agradi
  • un tros de formatge parmesà
  • sal, oli i pebre.

Elaboració:

Primer que res, agafarem la patata i la posarem a bullir en una cassola , millor amb pell. Mentrestant, tallarem la cansalada i la ceba i ho passarem per la paella, posarem les tallarines a bullir, també.
   Seguidament, pelarem la patata, l´aixafarem ben fineta i ho barrejarem amb la cansalada, salpebrarem una mica i anirem a muntar el plat agafant un aret, de la mida que nosaltres vulguem, l´omplirem de la patata pressionant una mica per a que quedi ben compacte; mentrestant també tindrem el pernil al forn, esperant que quedi ben dauradet. Tot seguit, hi posarem les tallarines que, prèviament hem escorregut ben bé, per damunt de la patata, ratllarem el parmesà per damunt i, finalment, ho acabarem amb el cruixent de pernil salat, regarem el plat amb una mica d´oli amb all i julivert, si ens agrada i acompanyarem amb unes torradetes. Per a beure, un blanquet ben fresc o també un cava "super-fresc", es que a mi el cava....doncs, bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada