Ingredients (per a 4 persones):
- 1 paquet de brioixos
- 1 terrina de formatge "mascarpone"
- 1-2 cafès
- 2-3 cullerades de llet condensada
- una mica de licor de taronja, o bé whisky (el que més os agradi)
- pols de cacau
- uns tirabuixons de pell de llimona i una fulleta de menta (opcional)
Elaboració:
En un bol, barregem el mascarpone amb la llet condensada (a falta d´aquesta es pot fer també amb llet normal, però afegint-hi una mica de sucre), quan ho tinguem tot ben barrejat, agafarem els brioixos i els xoparem bé amb el cafè i el licor si heu decidit posar-ne una mica i anirem muntant les copes, posant una capa de brioix i una capa de la pasta de formatge, fins així acabant amb el mascarpone i últimament ho cobrirem tot de cacau, agafant un colador petitet i tirant-ho per sobre. Posarem a la nevera i ho traurem moments abans de menjar-nos-ho, BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada