dilluns, 11 de juny del 2012

Llom de palometa amb salsa verda

Ingredients (per a 4 persones):
  • 400-500 gr. de palometa
  • 1 ceba ben maca
  • 3-4 alls
  • 1 pebrot verd
  • unes fulles de llorer
  • 1 gotet de vi blanc
  • sal, oli i pebre
  • un grapadet de julivert
Elaboració:

   Agafarem els lloms de palometa i els salpebrarem, reservem; en una cassola al foc hi tallarem la ceba ben petita i els alls i els sofregirem ben a poc a poc. Si volem passar una mica la palometa per la paella, però només una volta i volta, junt amb el llorer i quan estiguem reservem. Tot seguit, si la ceba ja està confitada, hi tirarem una mica d´aigua i brou (a parts iguals) i deixarem fer un xup-xup, després hi afegirem el julivert i passarem tot per la batedora. Tornarem a posar a la cassola i hi afegirem la palometa i el pebrot verd que, prèviament, haurem passat també una mica per la paella, deixarem fer xup-xup uns 5-10 minuts i "voilà" ja tenim aquest plat tant gustós i fàcil de preparar, ho remullem amb un blanc ben fresquet, BON PROFIT!!!

1 comentari: