Ingredients (per a 4 persones):
- 400-500 gr. de palometa
- 1 ceba ben maca
- 3-4 alls
- 1 pebrot verd
- unes fulles de llorer
- 1 gotet de vi blanc
- sal, oli i pebre
- un grapadet de julivert
Elaboració:
Agafarem els lloms de palometa i els salpebrarem, reservem; en una cassola al foc hi tallarem la ceba ben petita i els alls i els sofregirem ben a poc a poc. Si volem passar una mica la palometa per la paella, però només una volta i volta, junt amb el llorer i quan estiguem reservem. Tot seguit, si la ceba ja està confitada, hi tirarem una mica d´aigua i brou (a parts iguals) i deixarem fer un xup-xup, després hi afegirem el julivert i passarem tot per la batedora. Tornarem a posar a la cassola i hi afegirem la palometa i el pebrot verd que, prèviament, haurem passat també una mica per la paella, deixarem fer xup-xup uns 5-10 minuts i "voilà" ja tenim aquest plat tant gustós i fàcil de preparar, ho remullem amb un blanc ben fresquet, BON PROFIT!!!
el peix sempre m´agrada
ResponElimina