- 1/2 kg de xipirons
- 400 gr. d´arròs
- 1 l. d´aigua mineral
- 1 ceba
- 2 o 3 alls
- 1 llauna de pebrots del piquillo
- 2 bossetes de tinta de calamar
- 1 gotet de vi blanc
- sal, oli i pebre
Agafem la ceba i la tallem a daus ben petita, la posem a la cassola i la fem ben rossa, junt amb els alls, tot seguit hi afegim els xipirons tallats també ben petits, els salpebrem una mica i seguidament hi afegim el vi, quan hagui reduít una mica, li tirarem l´arròs i ho sofreguirem una mica més. Després hi tirarem l´aigua i els primers 10 minuts deixem bullir a foc fort i els 10 restants a foc lent. Tapem una mica la cassola i mentrestant anirem a emplatar, posarem el pebrot partit en 4 triangles al fons del plat, en forma d´estrella i damunt, si tenim un motlle, li posarem l´arròs dins i farem una mica de pressió, traurem el motlle i voilà!!!, ja està acabat el plat, que el podem regar amb un "lambrusco" o bé un cava rosat molt molt fresquet, bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada