Ingredients:
- una barra de pa "tipus baguette"
- una safata de xampinyons laminats
- 1 bosseta de gambes congelades (si teniu la opció de cuinar-les fresques, doncs molt millor)
- 1 all
- sal, oli i pebre
Tallem la barra de pa en llesquetes ben fines (de mig dit, aproximadament) i les posem al forn que es quedin ben dauradetes. Mentrestant, en una paella hi posem un rajolí d´oli i hi aboquem les gambetes i l´all laminat hi afegim una mica de pebre i la sal la tirarem quan montem el plat; acabades les gambes farem el mateix amb els xampinyons, però només una miqueta, "volta i volta", només ens queda montar la torradeta, posem primer les làmines de xampinyó amb una mica de sal i damunt les gambetes també amb la sal i si ens queda una mica d´oli a la paella, li tirarem per damunt, queda "guay-guay" prove-ho!!!
hummm si que promet aixo , he vist el teu blog a histories de la palma d'ebre i com les receptes que poses son força interesants per lo sencilles de fer et seguire.Salutacions!
ResponElimina