dimecres, 13 de juliol del 2011

Torrades "baguette" amb gambes saltejades i xampinyons laminats

Aquesta també és una tapa molt bona que vaig fer per la revetlla de Sant Joan i "nos supo a poquito, poquito":

Ingredients:
  • una barra de pa "tipus baguette"
  • una safata de xampinyons laminats
  • 1 bosseta de gambes congelades (si teniu la opció de cuinar-les fresques, doncs molt millor)
  • 1 all
  • sal, oli i pebre
Elaboració:

   Tallem la barra  de pa en llesquetes ben fines (de mig dit, aproximadament) i les posem al forn que es quedin ben dauradetes. Mentrestant, en una paella hi posem un rajolí d´oli i hi aboquem les gambetes i l´all laminat hi afegim una mica de pebre i la sal la tirarem quan montem el plat; acabades les gambes farem el mateix amb els xampinyons, però només una miqueta, "volta i volta", només ens queda montar la torradeta, posem primer les làmines de xampinyó amb una mica de sal i damunt les gambetes també amb la sal i si ens queda una mica d´oli a la paella, li tirarem per damunt, queda "guay-guay" prove-ho!!!

1 comentari:

  1. hummm si que promet aixo , he vist el teu blog a histories de la palma d'ebre i com les receptes que poses son força interesants per lo sencilles de fer et seguire.Salutacions!

    ResponElimina