- 8 gambes o llagostins
- 4 escamarlans
- 1 grapat de musclos
- 2 sípies
- 1/2 pebrot vermell
- 3 o 4 alls
- 400 grams d´arròs (com a 4 tasses de tallat)
- el doble de fumet de peix, si pot ser de roca (de 8 a 10 tasses)
- julivert
- sal, oli i pebre negre
Obrirem els musclos amb una mica d´aigua i mentrestant, passarem per la paella el marisc (les gambes o llagostins i els escamarlans) ben salpebrat; quan estigui el traurem i amb el mateix oli hi tirarem la sepia, que haurem tallat a daus, tot seguit hi afegirem el pebrot vermell tallat ben petit, també els alls laminats; ho deixem fer tot ben rosset i a continuació hi tirem l´arròs, el remenarem una mica i també hi tirarem el colorant alimentari, si us agrada. Tot seguit, tirarem el brou ben calent que no es pari la bullida i els primers 10 minuts el tindrem a foc ben fort, els 10 últims a foc ben fluixet. Només ens queda tirar-hi el julivert i guarnir-ho amb el marisc per damunt de la paella, apa agafeu un Bach semi-dolç, a mí, particularment, m´agrada molt i a disfrutar-ho.
Ole!! yo em pensaba que era la unica que no posaba ceba al sofregit del arros Yupiii!! no saps tu la de discusions que tingut amb aquest tema.....
ResponElimina