Ingredients (per a 4 persones):
- 4 pomes tipus "golden"
- 100 grams de salmó fumat
- 100 grams de bacallà fumat
- paté d´anxova
- torradetes de pa
- unes cullerades de caviar negre
- unes quantes tàperes
- unes fulles de julivert per a guarnir el plat
Elaboració:
Rentem les pomes ben netes i les deixem amb la pell, les hi traurem el cor, si pot ser amb l´aparell millor, doncs queda la llesca més maca; tallarem les pomes a llesques, els fumats els farem a quadrets, així, a l´hora de montar els plats, farà més bonic. Anirem alternant una llesca de poma amb el salmó, després una altra llesca amb el bacallà i així fins a repetir una altra vegada i finalment, damunt, hi posarem una mica de paté d´anxova i una fulleta de julivert, acompanyarem amb les torradetes sucades amb el paté i el caviar i farem unes "roses de salmó" i hi afegirem unes tàperes. Animeu-vos, és molt fàcil de preparar i si os agraden els contrastos, és sorprenent el gust en boca de la poma amb els fumats.
Uf aixo te una pinta!!!!! ho probare i ja et dire que tal m'ha sortit!
ResponElimina