- 1/2 pebrot roig
- 1 pebrot verd petit
- 1 pastanaga
- 1 ceba ben grossa
- 3 o 4 alls
- 1/2 carabassó
- 3 o 4 patates mitjanes
- 1 xistorra o bé un xoriç picant
- 1/2 litre d´aigua, sal, oli, pebre vermell, pebre negre
- 1 fulleta de llorer
Tallarem les verdures en juliana i les posarem a coure (primer la ceba i l´all) i seguidament totes les demés; afegim una mica de sal i pebre negre i pebre vermell, això va a gust de cadascú.
Quan ja estan quasi bé cuites, hi tirarem la xistorra a rodanxetes, pegarem uns quants tomets i tot seguit hi afegirem la patata tallada a daus, no massa grossos, ho sofregitem una mica més i hi tirarem l´aigua, deixant coure de 15 a 20 minuts, depenent del tipus de patata. Ho emplatarem ben calentet i ho disfrutarem amb els cinc sentits.
Per acompanyar aquesta cassoleta, hi aniria de "fàbula" un "Llàgrimes de Tardor" negre, venga doncs, animeu-vos, os sortirà boníssim!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada