dissabte, 1 d’octubre del 2022

Magdalenes "globus" de xocolata amb "frosting" de nata i formatge amb fruits vermells

Ingredients (per a 24 unitats):
  • 4 ous
  • 250 gr de farina
  • 250 ml de nata
  • 125 gr de sucre
  • 100 gr de manega
  • 40 gr de cacau
  • 1 cullerada de cafè de vainilla
  • 1 polsim de sal
* "Frosting" de nata i formatge"
  • 100 ml de nata
  • 50 gr de formatge
  • 50 gr de sucre en pols o glass
  • melmelada de préssec
  • fruites del bosc

Elaboració:

Posem a un bol els ous amb el sucre, el polsim de sal i la vainilla i ho treballem una miqueta amb les varetes elèctriques, tampoc fa falta que ho blanquegem massa, amb una mica en tenim prou. Ja podem preescalfar el forn, dalt i baix, a 200º.

Seguidament hi tirem la mantega, prèviament clarificada o bé, si us estimeu més posar-hi oli d´oliva, això ja va a gustos i tot seguit la nata, això si, té d´estar ben freda, ens ajudarà a que munti millor; barregem una mica i hi tirem el cacau, la farina i el sobret de llevat, tot tamizat. Ara si, ho integrem tot bé i ens té de quedar una crema "tipus mousse" que, a l´hora de posar a les càpsules, ens facilitarà molt la feina. Només ens caldrà posar-ho als motlles i que "comenci la màgia". En uns 12-13 min les magdalenes ja estaran enllestides.

Per a fer el "frosting" de nata i formatge, agafarem la nata i el formatge, començarem a batre i quan comenci a escumar hi tirarem el sucre, barregem fins que es quedi ben consistent i ja estarà. Posarem a escalfar la melmelada de préssec uns segons al microones, només cal que quedi líquid i ja només ens queda guarnir les magdalenes amb la nata, una mica de la melmelada clarificada pel damunt i posar-hi una fruita.... que us vagi "DE GUST"





1 comentari: