diumenge, 11 d’abril de 2021

 "Pintxo" de patata amb llom embotit, formatge i tomàquet confitat

Ingredients (per a 4 persones):

  • 4 patates ben maques
  • 16 talls de llom embotit
  • 16 talls de formatge (al vostre gust)
  • 4 tomàquets confitats
  • daus de cansalada
  • formatge ratllat per a gratinar
  • sal, oli, pebre negre i pebre vermell

Elaboració:

Rentem les patates ben netes deixant-lis-hi la pell, les punxem una mica i les posem al "micro" durant uns 15-20 minuts. Mentrestant farem el "refregit", que anirà damunt de cada llesca de patata junt amb la cansalada.
En un cassó petit hi posem l´oli, el pebre negre i el pebre vermell; quan agafi temperatura hi tirarem l´all laminat i ho traurem quan agafi color. Quan les patates estiguin cuites, les tallarem a rodanxes.
Tot seguit ja podem muntar el "pintxo"; comencem amb la patata, hi tirem una miqueta de "refregit", uns daus de cansalada i el llom i formatge, alternant les rodanxes de patata en diferent direcció, queda més vistós al plat, així successivament fins arribar dalt, ho espolsem amb el formatge i anem al gratinador, uns 8-10 minuts. I ja estarà, només caldrà clavar-li el "pintxo" i acompanyar amb el tomàquet confitat!! Bon menjar!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada