diumenge, 11 d’abril de 2021

 Macarrons amb verdures, cansalada i olives trencades

Ingredients (per a 4 persones):

  • 350 gr. de macarrons
  • 1 ceba
  • 1/2 carabassó
  • pebrot verd, pebrot vermell 
  • 2 alls
  • salsa de tomàquet
  • daus de cansalada (fumada o normal)
  • un grapat d´olives trencades
  • sal, oli i pebre
Elaboració:

Primer que res, en una paella, hi farem el sofregit de les verdures, tallades ben petites, les salpebrem i quan agafin color hi afegirem els alls laminats, fem una remenadeta i tot seguit hi tirem els daus de cansalada. Mentrestant, en una olla amb abundant aigua salada i bullint, li tirarem els macarrons i els hi tindrem uns 10-12 minuts, segons recomani el fabricant.
Quan ja siguin cuits, els  tirarem al sofregit, tirant-hi una mica d´aigua de la cocció, així la salsa es farà més homogènia. I, per acabar, hi afegirem les olives fetes a trossets, un parell de remenades i a gaudir del plat, BON PROFIT!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada