Macarrons amb verdures, cansalada i olives trencades
Ingredients (per a 4 persones):
- 350 gr. de macarrons
- 1 ceba
- 1/2 carabassó
- pebrot verd, pebrot vermell
- 2 alls
- salsa de tomàquet
- daus de cansalada (fumada o normal)
- un grapat d´olives trencades
- sal, oli i pebre
Elaboració:
Primer que res, en una paella, hi farem el sofregit de les verdures, tallades ben petites, les salpebrem i quan agafin color hi afegirem els alls laminats, fem una remenadeta i tot seguit hi tirem els daus de cansalada. Mentrestant, en una olla amb abundant aigua salada i bullint, li tirarem els macarrons i els hi tindrem uns 10-12 minuts, segons recomani el fabricant.
Quan ja siguin cuits, els tirarem al sofregit, tirant-hi una mica d´aigua de la cocció, així la salsa es farà més homogènia. I, per acabar, hi afegirem les olives fetes a trossets, un parell de remenades i a gaudir del plat, BON PROFIT!!!
Rosa et superes cada dia més, amb la cuina ets una ARTISTASA!!!!
ResponElimina...Aiiix Carme, ojalaaaaaaà!!!
EliminaI tant ,tots els plats i les presentacions son una passada
Elimina