Arròs negre amb cloïses, gambes i allioli de "piquillos"
Ingredients (per a 4 persones):
- 12 gambes
- 1/2 kg de cloïsses
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 ceba
- 3-4 alls
- 400 gr d´arròs
- 1 l de fumet de peix
- 1 ou
- 1 pebrot del piquillo
- 1 molla de pa amb vinagre
- sal, oli i pebre
Elaboració:
Primer que res, salpebrem les gambes i les passem per la paella; tot seguit hi tirem els alls, la ceba i el pebrot vermell, tallat tot ben petit.
A banda, haurem posat les cloïsses amb aigua i sal perquè deixin anar les impureses. reservem 4 gambes senceres per a muntar el plat, les altres les pelarem i les farem a trossos petits.
Tot seguit tirarem l´arròs a la paella i sofregirem una miqueta, hi afegirem el fumet. Quan comenci a bullir, tindrem 10 minuts a foc ben fort i els següents 8-10 a foc mig; ara és l´hora de tirar-hi les cloïsses i les gambes fetes a bocinets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada