dimarts, 24 de novembre del 2020

 Favetes "baby" amb "piquillos" i botifarra blanca del perol amb   el seu   cruixent

- Ingredients (per a 4 persones):

  • 400-500 gr. de favetes
  • 1 pot de pebrots del "piquillo"
  • 1 botifarra blanca del perol
  • 2-3 alls
  •  julivert
  • sal, oli i pebre
-Elaboració.
 
Primer que res, agafem les favetes i les posem a bullir, tirant una miqueta de sal.
Tot seguit, agafem els pebrots, els saltem a la paella amb una miqueta de sal i sucre, li traurem una mica l´acidesa que puguin tindre. Saltem també la botifarra tallada a daus i en reservem 4 rodanxes per a marcar-les a la paella.
Quant les faves estan al punt, les colarem, les posarem a la paella amb l´all laminat i saltarem una bona estona, posem pebre i quan estiguin hi afegirem la botifarra. només ens quedarà emplatar, agafem un motlle redó, posem el pebrot per tot el voltant, dins hi tirem les favetes, coronem amb una rodanxa de la botifarra que hem reservat i espolsem amb una miqueta de julivert. Ânims, és senzill i està "boniiiiiíssim"!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada