- 4 porros
- 3 ous
- 1/2 l de llet
- 2 cullerades (de cafè) de farina de panís
- 3 cullerades (de cafè) de llevat
- 250 gr de farina
- 150 gr de pernil dolç
- 200 gr de formatge Gorgonzola
- sal i pebre
Netegem els porros i els tallem a rodanxes d´uns 2 centímetres de gruix i els posem a una cassola amb aigua bullint i els deixem uns 25 minuts, més o menys. Els passem a una escorredora.
Mentrestant en un bol, batrem els ous juntament amb la llet, hi afegim la farina de panís, sal, pebre i la farina que, prèviament, l´haurem barrejat amb el llevat. Hi afegirem el pernil picat, ben petit, el formatge i els porros.
Ho barregem tot molt bé i ho abocarem a un motlle allargat i fondo, muntat amb mantega i el posarem al forn durant una 35-40 minuts, a 200º C.
Traurem del forn i esperarem a desmotllar quan estigui tebi; ho podem acompanyar amb una amanideta de ruca i canonges i de beure una copeta de vi ben fresca, BON PROFIT!!!
De categoria!!!
ResponEliminaQuina pinta☺
ResponElimina