Ingredients ( per a 4 persones ):
- 400 gr d´arròs
- 1 porro
- 1 ceba
- 4 carxofes
- 2 pastanagues
- 1 carabassó
- 10-12 bajoques
- 2 alls
- 4 rodanxes de sobrassada
- formatge per a gratinar
- 1 l de brou vegetal o de pollastre
- sal, oli i pebre
Tallarem totes les verdures a daus ben petites, posarem oli a una cassola i ho tirarem dins, passarem fins que estigui ben daurat, salpebrem i ja podem posar-hi l´arròs, remenem bé i hi afegirem el brou.
Deixem coure uns 20 minuts, remenant de tant en tant i quan estigui " al punt " emplatarem, hi posarem el formatge ratllat per damunt i també la rodanxa de sobrassada i gratinarem uns 5 minuts, probe-ho, està boníssim, ja ho veureu, BON PROFIT!!
Oummmm...quina pinta...!
ResponElimina