dimecres, 11 d’abril de 2018

Arròs de verdures amb sobrassada i formatge gratinats


Ingredients ( per a 4 persones ):

  • 400 gr d´arròs
  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 4 carxofes
  • 2 pastanagues
  • 1 carabassó
  • 10-12 bajoques
  • 2 alls
  • 4 rodanxes de sobrassada
  • formatge per a gratinar
  • 1 l de brou vegetal o de pollastre
  • sal, oli i pebre 
Elaboració:

Tallarem totes les verdures a daus ben petites, posarem oli a una cassola i ho tirarem dins, passarem fins que estigui ben daurat, salpebrem i ja podem posar-hi l´arròs, remenem bé i hi afegirem el brou.
Deixem coure uns 20 minuts, remenant de tant en tant i quan estigui " al punt " emplatarem, hi posarem el formatge ratllat per damunt i també la rodanxa de sobrassada i gratinarem uns 5 minuts, probe-ho, està boníssim, ja ho veureu, BON PROFIT!!

1 comentari: