Ingredients (per a 4 persones):
- 4 iogurts grecs naturals
- 2-3 rodanxes de pinya (pot ser natural o de pot)
- 150-200 gr. de cireres
- un grapadet de flocs de blat
- "topins" de xocolata
- 1 cullerada de postres de sucre
Primer que res, agafem les cireres, les passem per davall de l´aixeta i les eixuguem una miqueta; les hi traiem el pinyol i les posem al vas de la batedora, fins que ens surti un puré ben finet. En un cassó, hi tirem les cireres i hi afegim una cullerada de postres de sucre per a fer el " culis", quan comenci a bullir, baixem una mica el foc i remenarem uns minuts més.
A part, tallarem les rodanxes de pinya a trossets ben petits i els posarem al fons de la copa o recipient que fareu servir per a elaborar el postres; hi posarem el iogurt, damunt els floc de blat i seguidament ho regarem tot amb el " culis" de cirera. Acabarem el postres amb la xocolata pel damunt o bé una altra cosa que us agradi més. Desitjo que us agradi, me´n acabo de menjar mig i està...........!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada