diumenge, 29 de gener del 2017

Trinxat de col i patata amb botifarra


Ingredients( per a 4 persones):
  • 3-4 patates ben maques
  • 1/2 col
  • 2-3 grans d´all
  • 3 pams de botifarra
  • una miqueta de julivert
  • sal, pebre i oli
Elaboració:

Primer que res bullirem les patates amb la col i quan estigui fet, ho posarem a una escorredora, que deixi anar tot el brou.
Tot seguit, trinxarem els alls ben petits i els passarem per la paella, hi tirarem la patata i la col i sofregirem una bona estona. quan estigui ben rosset, si agrada, hi podem posar una mica de julivert. Per una banda farem la botifarra, a la planxa, fregida, com més us agradi i només caldrà emplatar. En un motlle d´alumini, posarem el trinxat i apretarem una miqueta i al costat la botifarra tallada en llesques. Com podeu veure, és un plat ben senzill, només que, la presentació és una mica més "fineta", si volem dir-ho d´alguna manera.
Si em permeteu, us vull explicar que, la meva "iaia Teresa", quan feia aquest menjar per dinar, si en sobrava pel vespre, ho preparava com en forma de pastís, a la paella; d´això en deia un "cadellet", Suposo perquè quedava com si fos un cadell de gos, petitet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada