Ingredients (per a 4 persones):
- 2 fulles de pasta fil.lo
- 200-250 gr. de botifarra negra de carn
- 1 rull de formatge de cabra
- 1 ceba
- alls
- sal, oli i pebre
Elaboració:
En una paella sofregim la ceba amb els alls fins que quedi tot ben rosset, tot seguit, hi afegirem la la botifarra que, prèviament li haurem tret la pell i esmicolat ben petita.
Remenarem una mica i li afegirem el formatge, també esmicolat, remenarem tot i reservem.
Agafem cada una de les fulles de pasta fil.lo i la partirem per la meitat, omplirem cada fulla amb la farsa que hem preparat i la tancarem com un sobre.
Pintarem amb una mica d´oli i enfornarem a 200 ºC, fins que es facin rossets, de 10 a 15 m. Podem acompanyar els paquets d´un raïm negre o bé alguna cosa que ens doni frescor al plat, doncs és bastant consistent!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada