Ingredients (per a 4 persones):
- 8 patates
- 1 ceba mitjana
- 1 porro
- 4 talls de cansalada fumada
- 4-5 grans d´all
- 2 tomàquets madurs
- sal. oli. pebre i una mic d´orenga
- un pols de formatge ratllat (el parmesà hi dona un puntet molt bo)
Elaboració:
Rentem les patates, les partim pel mig, hi posem una mica de sal, pebre i un rajolí d´oli i amb el forn precalentat a 190º C i les deixem coure entre 40-50 minuts.
Per a fer el sofregit, agafem l´all, el porro i la ceba tallada ben petita i ho posem tot a daurar una estoneta; quan la ceba estigui transparent, hi tirarem els daus de cansalada i el tomàquet, salpebrarem i també hi tirarem una mica d´orenga. Al traure les patates del forn les buidarem una mica i la patata que traguem, l´afeguirem a la farsa, li donarem una remenadeta i tot seguit farcirem les patates li tirarem una mica de formatge ratllat i gratinarem fins que les patates quedin ben rosses; au, doncs, ja podem portar-les a taula!!!
Ei....gràcies per la teva coca...de sabor gustosíssim, i tendra tendra...
ResponElimina