Ingredients (per a 4 persones):
- 16 crestes
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 2 grans d´all
- 1 ceba
- 125-150 grams de bacallà remullat
- 3-4 cullerades de salsa de tomàquet
- 1 ou per pintar
- 4 llesques de pa de motlle fetes a triangles
- melmelada de tomàquet
- una mica de mozzarella per a fondre damunt del pa
- sal, oli i pebre
Elaboració:
Agafem el pebrot vermell, el verd la ceba i els alls i ho tallem a daus ben petits; seguidament ho courem a la paella amb una mica de sal i oli i pebre. Passats uns 20-25 minuts, hi tirarem la salsa de tomàquet i després el bacallà també fet a trossos ben petitets.
Agafem les crestes i amb una cullera anem omplint amb la farsa que hem preparat i tanquem amb una forquilleta les vores, pintem amb una mica d´ou batut i enfornarem uns 10-15 minuts, fins que estiguin ben "torradetes".
Per a preparar els triangles de pa de motlle, tallem les llesques en forma de triangle, és clar, les torrarem al forn una miqueta i tot seguit les pintarem amb la melmelada de tomàquet, posant-hi al damunt un triangle de formatge, també; en muntarem un altre i el posarem al revés, que quedi ben bonic. Abans de servir el plat, ho posarem 10 segons al forn o micro i ja està, de ben segur que ho provareu i en gaudireu!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada