diumenge, 13 de novembre del 2011

Cigrons amb bolets

Ingredients (per a 4 persones):
  • 3/4 de kilo de cigrons cuits
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 2-3 grans d´all
  • 4 talls de cansalada fumada
  • bolets de temporada (aquesta temporada no ha estat massa bona, seran de pot)
  • 1 gotet de vermut
  • sal. oli i pebre
Elaboració:

   Per a fer el sofregit, agafem la ceba el porro i els alls i ho possem a la cassola tallat tot ben petit i amb un bon raig d´oli; quan estigui tot ben doradet, hi afegirem la cansalada talladeta a daus i també la sofreguirem.
A part, en una paella, hi tirarem la barreja de bolets, els fregirem una mica i els reservarem. Quan el sofregit estigui enllestit, li tirarem els cigrons escorreguts i els passarem una miqueta; quan haguin agafat el gustet del sofregit, li tirarem els bolets i tot seguit el gotet del vermut, deixarem que s´ofegui una mica l´alcohol i tot seguit hi tirarem aigua mineral, cubrint els cigrons, deixarem qie facin un bon "xup-xup" i després baixarem el foc i deixarem coure tot junt durant 15-20 minutets. És un plat que es pot menjar amb cullera, si agrada caldoset o  bé amb forquilla, si deixem ofegar tot el suquet, peró de totes maneres ho trobareu de lo més bo, animeu-vos!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada