Ingredients (per a 4 persones):
- 16 llesques de pa de motlle
- tomàquet natural triturat
- 2 ous
- olives farcides
- 1 pot de maionesa
- 1 llauna d´anxoves
- 1 paquet de salmó fumat
- 2 o 3 cogombrets en vinagre
- unes tires de remolatxa
- unes quantes tàperes
- sal, pebre i oli
Agafarem els arets i tallarem les llesques de pa, donant-los-hi la forma que vulguem i procedirem a fer la farsa com a l´altra recepta, montarem els pisos de pa i a l´hora de decorar-los, els montarem de maionesa i en uns, posarem la tireta de remolatxa amb mitja oliva, a l´altre, hi posarem el trosset de salmó amb les tàperes i a l´altre, les amxoves amb els cogombrets. És una mica entretingut, però resulta de lo més bonic a l´hora de presentar, quedareu com uns genis de la cuina. Amb un "lambrusco" ben fresquet, us en llepareu els dits.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada