- 5 tomàquets de pera ben macos
- 2 alvocats
- 20 llagostins
- enciam
- sal, oli i pebre
- 2 fulles de pasta brick
- 2 llesques de pernil cuit de galldindi
- 1 pot de bolets variats
- 1 ceba
- 1 tros de formatge de "rulo de cabra"
- sal, oli i pebre
Elaboració:
Per a preparar el dau de tres colors, agafarem els tomàquets, els pelarem i els farem a daus, hi posarem sal, pebre i un rajet d´oli; ho reservem. Agafem els alvocats i també els tallem ben petits i amb els llagostins igual.
Tot seguit agafem les fulles de pasta brick i de cada una, en fem quatre trossos. Ara procedirem a fer la farsa dels cucurutxos; per una banda, agafem els bolets i els passem per la paella, igual que la ceba i quan estigui a punt, agafarem quatre trossos i els farcirem amb la ceba confitada i un trosset de formatge i els altres quatre amb el pernil i els bolets, ho cargolarem, fent els cucurutxos i els enfornarem a 200º C, durant uns 15 m., també amb el forn prèviament escalfat.
Mentrestant, montarem el dau tres colors; agafarem un anell metàlic al mig del plat, primer hi posarem el tomàquet, tot seguit els daus de l´alvocat i per últim els llagostins, fent una mica de pressió, que a l´hora de traure l´anell no es desfaci, al costat hi posarem l´enciam i a ambdòs costats del plat els dos cucurutxos, un de cada manera.
A aquest sí, que és un plat una mica entretingut, però val realment la pena, la presentació queda molt bonica, com podeu veure i lo més important, més bonic és el gust que té, apa, animeu-vos!!! Ah! podeu escollir un vinet blanc, rosat o també negre, amb les amanides, potser hi peguen més els clarets, això ja us ho deixo al vostre gust.
Hola Rosa.
ResponEliminaEt felicito pel teu blog.
La veritat és que no em pensava que fos tan maco.
Ets tota una professional i estic desitjan provar un dels teus plats tan originals.
Salutacions.
Glòria P.